onsdag 21. desember 2016

Kulturfabrikken: Drama!



Kulturfabrikken er klar med nok et nytt tilbud for barn- og unge: DRAMA! Improvisasjon, skrekk, drama, kjærlighet, humor, galskap, slapstick, romantikk, action, parodi? Alt er mulig.

Det er Pål Kristian Kaupang som skal lede dette dramaprosjekt. Ungdommene skal få være med å skape prosjektet. Derfor vet vi ikke hva det blir, med andre ord: DRAMA!

tirsdag 20. desember 2016

Kulturfabrikken: Øh du!


Er du mellom 10-16 år? Vil du gjøre noe nytt? Lage et spill? Lære deg koding, hacking, grafisk design eller samarbeide om et prosjekt i Minecraft? Da er dette et prosjekt for deg.

De unge får ofte nok høre at de passive og spilelr for mye data. Dette prosjektet er noe vi har drømt om lenge. Endelig blir det anledning for alle de som vil skape og utvikle egne programmer på datamaskiner.

søndag 18. desember 2016

Kulturprisen 2016

Hvem blir mottaker av kulturprisen 2016? Du kan sende inn begrunnede forslag på kandidater (Foto Terje Lægreid).  
Odda kommune deler hvert år ut sin kulturpris. I 2015 var det Emil Myhre som fikk prisen. Vi hadde stor suksess med å tildele prisen på et eget tilrettelagt arrangement. Dette ble en verdig og flott anledning til å vise fram det bidraget prisvinneren har gitt til kommunen.

Hvem har fortjent kulturprisen for 2016?

Det er mange som bidrar frivillig til at Odda er en aktiv kultur- og idrettskommune. Hvem vil du fremme som kandidat til prisen for 2016?

Alle kan melde inn kandidater. Vi minner om at forslagene må begrunnes. Vi vet det finnes gode kandidater og gleder oss til å se forslagene komme inn.

torsdag 15. desember 2016

Kulturfabrikken: Barnekorprosjekt



Vi lager et barnekorprosjekt for 6 - 10 år gamle gutter og jenter. Det blir tre øvelser og en konsert.

Når: 
Onsdag 4. januar kl 18:00 - 19:00
Onsdag 11. januar kl 18:00 - 19:00
Onsdag 18. januar kl 18:00 - 19:00
Freddag 20. januar kl 17:00 - 21:00

Hvor: 
Vi øver på Meieriet, mens konserten blir i Odda kino.

Mål: 
Vi fremfører de to sangen for premierepublikummet i Odda kino under premieren på filmen til Marcus & Martinus. Dette vil vi filme og dele med teamet til Marcus & Martinus.

Hvem leder:
Margot-Helene vil være sammen med ungene og bidra til at dette blir en flott opplevelse. Hun er både lærer, musiker, komponist og sanger.

Påmelding: 
Tilbudet ble fulltegnet på 12 timer. Alle 24 får bli med. Lik siden vår på Facebook - så vil du være oppdatert på nye tilbud for barn- og unge.

Repertoar: 
Vi har valgt ut disse to sangene. De har ulike vanskelighetsgrader inne i sangen, artige tekster, de er kjente og det sanger som kan få flotte moves :-) Vi håper at ungene også har ideer på hva slags antrekk de skal ha osv.

Elektrisk:


Instrumental på Spotify:



Hei


Instrumental på Spotify:



Vi gleder oss til å møte dere på Meieriet onsdag 4. januar kl 18:00.

Kulturfabrikken er et pilotprosjekt for Odda kultur. Her samarbeider vi med frivillige lag, organisasjoner og enkeltpersoner for å skape spennende og engasjerende prosjekter for barn- og unge i Odda kommune. 

mandag 5. desember 2016

Alan Walker på Trolltunga

Bergensartisten Alan Walker viser frem Trolltunga i sin nye musikkvideo Alone. 
Bergens artisten Alan Walker har sluppet ny musikkvideo. Etter tre dager har den passert 9 millioner visninger på YouTube og er i ferd med å ta verden med storm.

EDM er musikksjangeren. Alan Walker og KYGO er fra samme by og gjorde sine gjennombrudd rimelig tett på hverandre. De to Bergensguttene er nå med på å utvikle og definere den internasjonale musikkbransjen.

I musikkvideoen som nå tar verden med storm finner vi bilder fra store metropoler som New York, Paris, London og Bergen. Selvsagt måtte de filme i hjembyen, men det finnes anda mer spektakulære steder i Hordaland enn Ulriken.

I musikkvideoen som nå går verden rundt finner vi fantastiske bilder fra Odda - og Trolltunga. Fra 1:37 finner dere bildene fra Odda. Takk til Anne Spilde for tipset på Facebooksiden til Kommunen.



Her er flere bilder med Alan Walker på Trolltunga.